Tréninky a závody tento týden + update akcí do léta

  1. Probrali jsme o víkendu s Michalem termínovku a doplnili jsme plán akcí do léta, aby bylo jasné, na jaké závody chceme jet. Není to úplně jednoduchý sladit, část běhá Ačka a část Bčka. Jo a dobrá zpráva, našli jsme i víkend na kola!
  2. Dnes je krosový test TSM/SCM v Krčáku, ale je to otevřený, tak by bylo bylo dobrý, abyste šli všichni, pokud to jen trochu půjde (neplatí pro MicHala, ten má běh Olympem, to už všichni víme….). Info:

Krosový test
Místo: Krčský les, u „Globusu“ (https://mapy.cz/s/3qDFp). Převlečení je možné na místě (pršet by nemělo), věci budou hlídány.
Datum: úterý 9.4., sraz na místě 17:10 (již převlečeni do běhacího!), poté bude následovat společné proběhnutí trati a rozcvičení, start cca od 17:30 (po dvojicích ve 30s intervalech)
Trať: Mírně kopcovitý okruh kombinující lesní pěšiny a větší cesty 2,1 km. Děvčata a hoši H14 běží dvě kola, starší hoši tři kola. Potřebujete čip!

3. Zítra ještě jeden noční trénink před M-ČR:

Rozpis: 2. trénink 10.4.
Typ: Noční trénink – poslední noční příprava na MČR, počítejte s pozdním návratem okolo 22.00, chce se to navečeřet (dostatečně) před tréninkem
Místo srazu: Ládví – rozhledna, https://mapy.cz/s/3qumh
Sraz 19:45, start od 20 hodin.
Doprava: nabízím 5 míst autě z Kunratic cca 19.15
Nouzovka: možno přijet i MHD Bus 339 18:50 z Budějovické do zastávky Kamenice, Ládví. Zpět 337 z Kamenice ve 21:46, Budějovická 22:17.
Parkování: 10 míst přímo u rozhledny, po naplnění dalších 10 po stranách silničky v lese při příjezdu od posledního baráku na Ládví.
Terén: kopcovitý s terénními detaily.
Trať: 2 tratě, kratší D (cca 4km) a delší H (cca 6km).
Deadline přihlášek: 
 úterý 23h – buď sami přes FB nebo mi dejte dopředu vědět a já vás přihlásím-

Kontroly: tréninkové lampiony bez reflexů


4. Ve čtvrtek je už klasický trénink v Krčáku rychle s mapou. Sraz v 17.30 u altánu nad údolím. Přijďte včas, popojdeme pak ještě kus do lesa.

5. V sobotu jsou nejdřív dopoledne štafety, sestavy domluvíme ve čtvrtek na tréninku. Holky mají 2 štafety a kluci 3, ale Jirka ani Marek nepoběží, takže sháníme případně ještě dva kluky do trojky. Dopravu si domluvte, já mám 3 místa, Ivča nabízí 2-3, Ondra Blaha má taky nějaké místo.

6. Večer je noční mistrovství republiky v Hořicích, kde Ačkaři zůstávají do něděle na middle. Mám místo v autě, ale vracím se po nočáku zpátky do Prahy, Michal jede na nočák a přespává, Ondra Blaha jede naopak až v neděli ráno.

 7. Příští týden počítejte zase v úterý s testem, tentokráte to bude dráha.